Anda selalu menghadapi masalah ini setiap hari?

Tidur tu adalah satu nikmat. Lagi-lagi lepas seharian bekerja atau melakukan aktiviti yang memenatkan. Pasti anda gembira dapat baring atas tilam yang lembut, bantal empuk, selimut hangat & dalam bilik yang sejuk. Tahu-tahu je dah terlelap tapi paling tak best bila tiba-tiba terjaga tengah malam sebab masalah tulang belakang atau tilam tak selesa.

Bukan anda sahaja tetapi sebenarnya 9/10 dari rakyat Malaysia mengalami masalah gangguan tidur. Antara masalah yang dialami adalah kesukaran untuk tidur, selalu terjaga waktu larut malam, bangun tidur dalam keletihan, sakit kepala, sakit bahu & leher dan ‘moody’ sepanjang hari.

Nah, itu benar dan punca-puncanya berlaku disebabkan terlebih stress dari beban kerja, waktu tidur yang tidak konsisten, caj positif berlebihan di badan, pengambilan makanan & minuman sebelum tidur dan juga kondisi tempat tidur anda. Oleh itu, tidur yang cukup & berkualiti mesti menjadi keutamaan bagi meningkatkan kualiti kehidupan seharian anda. Hari ini saya syorkan anda tilam Coway Prime Series.

Biar REVOLUSI kepintaran dipertingkatkan bagi membantu anda mendapatkan kualiti tidur yang terbaik setiap hari bak tidur di atas tilam hotel 5 bintang.

Tilam Coway Prime Series menjanjikan anda keselesaan, sokongan yang baik pada tubuh badan, mengurangkan tekanan (stress free) dan kebersihan pada tahap yang maksima.

KELEBIHAN TILAM COWAY

Bahan yang digunakan untuk keselesaan berpanjangan adalah ‘memory foam’ berfungsi untuk mengikut bentuk tubuh & mengelakkan gangguan semasa tidur.

Kombinasi bahan 100% latex semula jadi, fiber kelapa & 5 zon spring poket digabungkan untuk memberi anda sistem sokongan yang baik semasa tidur supaya anda bangun dari tidur tanpa sakit belakang, leher dan bahu.

Badan kita secara semula jadi mampu mengumpul caj positif dan  ini merupakan penyebab kita stress, sukar untuk tidur, selalu terjaga waktu malam dan bangun tidur dalam keletihan. Barang elektronik dalam rumah & gajet juga menjadi menyumbang kepada penambahan caj positif ini. Dengan teknologi anti statik yang ada pada tilam Coway, caj positif dalam badan akan diserap dan dilepaskan ke udara. Hilang masalah dan stress dalam badan.

Bagi mengelakkan pembiakan hama pada tilam, bahan seperti latex semula jadi digunakan menambahkan lagi tahap kebersihan pada tilam anda.

Bagi mengekalkan kebersihan tilam anda, Technician Coway akan datang untuk servis berjadual setiap 4 bulan sekali secara PERCUMA* bagi memastikan tilam anda bersih dan selesa untuk digunakan.

7 Langkah Servis Tilam Coway

  • Langkah 1 : Tahap habuk & kotoran di atas tilam akan diperiksa dahulu menggunakan kertas filter
  • Langkah 2 : Seluruh bahagian katil akan dibersihkan dengan vakum
  • Langkah 3: Seluruh bahagian katil akan dilap menggunakan kain lembap bersih khas Coway
  • Langkah 4 : Bahagian tepi tilam akan divakum menggunakan berus khas
  • Langkah 5 : Bahagian atas & bawah tilam akan dibersihkan menggunakan vakum khas yang mempunyai sedutan yang kuat
  • Langkah 6 : Cecair khas akan disembur untuk mengelakkan pembiakan hama, pijat & bakteria
  • Langkah 7 : Lampu UV akan dipancarkan ke atas permukaan tilam bagi membunuh bakteria & kuman

BEST bukan? Anda guna dan kami pastikan tilam anda dalam keadaan TIP TOP. Servis Percuma sahaja tau. Nak ambil servis tilam sahaja tanpa beli Tilam Coway pun boleh.

Untuk pembelian secara sewa beli, Coway menawarkan juga penukaran ‘Topper’ secara Percuma selepas tempoh 3 tahun.

HARGA & SPESIFIKASI

QUEEN

JENIS

Soft/Firm

HARGA

Tilam Sahaja (Sewa Beli)RM139 sebulan

(Cash)RM5,780

Tilam + Katil (Sewa Beli)RM169 sebulan

(Cash)RM7,480

*(Sewa Beli) 5 Tahun servis tilam percuma + Tukar topper pada tahun ketiga

*RM200 yuran pendaftaran

*(Cash) 1 Tahun servis tilam percuma

KING

JENIS

Soft/Firm

HARGA

Tilam Sahaja (Sewa Beli)RM159 sebulan

(Cash)RM6,380

Tilam + Katil (Sewa Beli)RM189 sebulan

(Cash)RM8,700

*(Sewa Beli) 5 Tahun servis tilam percuma + Tukar topper pada tahun ketiga

*RM200 yuran pendaftaran

*(Cash) 1 Tahun servis tilam percuma

FREE GIFT

KLIK BUTANG DI BAWAH SEKARANG UNTUK TERUSKAN DENGAN PROSES PENDAFTARAN,  TEMPAHAN ATAU KONSULTANSI SECARA PERCUMA

Call Sekarang