Penapis Air untuk Pemilik Homestay, Airbnb atau Rumah Tumpangan

Aktiviti pelancongan di dalam Malaysia boleh dikatakan sudah kembali pulih selepas masuknya negeri-negeri di dalam Malaysia ke dalam Fasa 4 program pemulihan Covid-19. Dan pastinya pemilik-pemilik homestay, Airbnb atau rumah tumpangan bergembira dengan penuhnya tempahan slot di premis mereka.


Ada juga yang kurang mendapat tempahan mungkin disebabkan fasiliti yang disediakan di premis mereka. Jadi dengan cara bagaimanakah pemilik-pemilik premis ini perlu lakukan untuk meningkatkan lagi nilai atau value di premis mereka?


Selain dari rumah yang cantik, kemas serta lokasi yang strategik, kemudahan di dalam rumah juga menjadi faktor penting dalam kriteria carian seorang penyewa antaranya adalah akses kepada internet/wifi, dapur, mesin basuh, peti sejuk dan BONUS jika sesebuah premis itu mempunyai PENAPIS AIR!


Saya faham perkara yang disebutkan di atas mungkin membuatkan anda pening kepala kerana kos yang perlu dikeluarkan tetapi perlu difikirkan dengan melabur ke atas apa yang disukai pelanggan akan menguntungkan anda dalam jangka masa panjang.


Dengan adanya penapis air yang tidak menggunakan tenaga elektrik, anda bukan sahaja dapat menyediakan akses air yang bersih kepada para pelanggan malah anda tidak perlu pening dengan peningkatan kos bil elektrik.


Untung jika anda sudah melengkapkan 2 dos vaksin, Coway kini menawarkan kepada anda penapis air Ferry atau Mate dengan harga bulanan tidak masuk akal.

Extended promo


Apa yang best model Coway Ferry & Mate ini?
✅Tak perlu guna elektrik. Anda dah jimat bil elektrik kat situ.
✅ Saiz yang kecil dan memang tak makan ruang.
✅ Model tankless, jadi tak perlu risau air tak cukup.
✅ Murah hanya serendah RM65 sebulan.


Apa lagi yang anda akan dapat?

☑️ FREE SERVIS SETIAP 2 BULAN
☑️ FREE TUKAR FILTER BERJADUAL
☑️ FREE PENGHANTARAN & PEMASANGAN
☑️ FREE WARRANTY 5 TAHUN

Best bukan? Tekan sahaja gambar di bawah untuk tempahan sekarang

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Sekarang