[NEW] GLAZE (CHP-6310L)

Elegan, dengan warna putih matte, Glaze direka khas sesuai dengan pengguna yang mengidamkan konsep minimalis. Diinspirasikan dari model lama yang popular, model Glaze boleh dipadankan di mana-mana ruang dapur tanpa perlu risau dengan pemilihan warna.

Glaze sesuai untuk anda yang suka minum air sejuk dan mementingkan design dan fungsi paparan digital yang mesra pengguna.

Penapis air Coway Villaem II mempunyai 3 pilihan suhu air iaitu air panas, sejuk dan suhu bilik sesuai dengan keluarga kecil dan mempunyai kapasiti tangki 6 liter.

Glaze juga dilengkapi dengan mod Eco iaitu mod jimat elektrik dimana secara automatik ia akan mengurangkan frekuensi motor dan pemanas untuk mengurangkan penggunaan tenaga elektrik.

Ketahui lagi ciri-ciri yang terdapat pada penapis air Coway GLAZE dengan scroll ke bawah.

AIR SEJUK+ Bekalan air sejuk yang lebih banyak dapat disediakan kerana Coway GLAZE menggunakan tangki air sejuk dan suhu bilik yang berasingan.
MODE ECO Coway GLAZE secara automatik mengurangkan frekuensi operasi motor dan pemanas ketika berada di persekitaran gelap untuk mengurangkan penggunaan tenaga.
KUNCI KESELAMATAN KANAK-KANAK - Menjaga anak-anak kecil daripada kecederaan air panas yang tidak disengajakan.
DESIGN YANG ELEGAN
WARNA PUTIH MATTE
ONE-TOUCH EXTRACTION

Teknologi Sistem Penapisan GLAZE

PRODUK HEBAT DENGAN SERVIS YANG SANGAT BAIK OLEH CODY

CODY kami akan memastikan produk anda dalam keadaan yang terbaik & bersih tanpa gagal bagi memastikan kesihatan anda sekeluarga terjamin.

Pakej Lengkap Khas Untuk Anda

Call Sekarang