VILLAEM II (CHP-18AR)

Kompak, sempurna untuk semua golongan umur. Diangkat sebagai pilihan nombor 1 rakyat Malaysia, model Villaem adalah model penapis air paling laris ditambah baik dengan ciri-ciri mesra pengguna.

Penulen air yang direka dengan elegan yang pernah dibuat di pasaran, Villaem II mempunyai prestasi penapisan yang lebih kuat tetapi penggunaan tenaga lebih rendah, dan suhu air yang dapat dikawal.

Penapis air Coway Villaem II mempunyai 4 pilihan suhu air iaitu air panas, suam, sejuk dan suhu bilik sesuai dengan pilihan semua peringkat umur dan mempunyai kapasiti tangki yang besar iaitu 11.3 Liter.

Villaem II juga dilengkapi dengan mod Power Saver iaitu mod jimat elektrik dimana bilangan motor operasi dan pemanas menurun secara automatik pada waktu malam untuk mengurangkan penggunaan tenaga elektrik sebanyak 30%.

Ketahui lagi ciri-ciri yang terdapat pada penapis air Coway Villaem II dengan scroll ke bawah.

INDIKATOR SUHU - Membolehkan pengguna mengetahui suhu tertinggi dan terendah semasa di tangki.
PUNAT MESRA PENGGUNA -Mendapatkan suhu terbaik untuk minuman ideal anda semudah 1-2-3.
FAUCET BOLEH BUKA - memudahkan proses pembersihan.
KUNCI KESELAMATAN - Mengelakkan anak-anak kecil daripada air panas yang tidak disengajakan.
SISTEM JIMAT ELEKTRIK - Bilangan motor dan pemanas menurun secara automatik pada waktu malam untuk mengurangkan penggunaan tenaga elektrik.
INDIKATOR TAHAP AIR RENDAH - Penunjuk dihidupkan apabila paras air tangki air dalam menjadi rendah.

Teknologi Sistem Penapisan Villaem II

PRODUK HEBAT DENGAN SERVIS YANG SANGAT BAIK OLEH CODY

CODY kami akan memastikan produk anda dalam keadaan yang terbaik & bersih tanpa gagal bagi memastikan kesihatan anda sekeluarga terjamin.

Pakej Lengkap Khas Untuk Anda

Call Sekarang