Penulen udara dan bayi: menjaga kebersihan udara tempat tinggal anak

Umum diketahui bahawa hari-hari terawal kehidupan adalah yang paling penting bagi perkembangan baik dari segi otak & fizikal bayi. Oleh sebab itu, adalah penting persekitaran tempat tinggal bayi anda berada dalam keadaan kondusif bagi pertumbuhan bayi yang sihat dan ceria. Sebagai ibu bapa yang prihatin, anda akan lakukan semua yang terbaik untuk jadikan tempat tinggal anda selamat untuk anak-anak seperti bahaya daripada perabot dan cat, sabun yang anda gunakan, mainan yang digunakan dimana ia sama pentingnya untuk udara yang bersih di sekeliling setiap hari.

Sistem imun anak anda masih berkembang dalam beberapa tahun pertama tersebut, dan ini bermakna mereka lebih terdedah kepada bahan pencemar bawaan udara. Dengan penapis HEPA™ Coway digabungkan dengan penapis arang diaktifkan, RBD Plasma dan lain-lain lagi, Lombok 3 & Storm boleh melindungi bayi anda daripada habuk, virus, zarah halus dan banyak lagi.

Dengan bahan pencemar di udara daripada kebakaran dan sumber lain, adalah penting untuk anda dapat memantau udara di dalam rumah anda. Dengan pemantauan kualiti udara masa nyata Lombok 3 & Storm, sebarang perubahan dalam udara tidak akan disedari. Bagi tidak menggangu kualiti tidur bayi, Lombok 3 & Storm beroperasi selembut bisikan, sekitar 25 db. Apabila dipasangkan dengan Auto Mode, masa rehat yang sangat diperlukan mereka tidak terganggu, sambil memastikan persekitaran yang sihat.

Rumah anda lebih daripada sekadar tempat perlindungan.

Bagi bayi, rumah anda adalah taman di mana mereka akan membesar dan berkembang menjadi orang yang hebat. Kanak-kanak berhak mendapat yang terbaik yang boleh kita berikan kepada mereka, dan Coway Lombok 3 & Storm memastikan udara adalah sebahagian daripada itu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Sekarang