Penulen udara terbaik untuk kesihatan haiwan peliharaan?

Haiwan peliharaan adalah sebahagian daripada keluarga anda


Ramai di antara kita sudah menganggap haiwan peliharaan kita menjadi sebahagian daripada ahli keluarga kita, dan memberikan mereka kasih sayang dan keselesaan. Sebagai pemilik haiwan peliharaan, kemungkinan bahawa haiwan kesayangan anda cenderung untuk menumpang, membawa masuk alergen dari luar, dan menyebabkan bau yang tidak diingini di dalam rumah.
Dengan cara membersihkan dan vakum secara kerap boleh membantu, tetapi bagaimana dengan apa yang ada di dalam udara? Menggunakan pembersih udara seperti Lombok 3 adalah cara terbaik untuk mengawal pencemaran ini.

Apabila anda mempunyai ahli keluarga atau tetamu yang mengalami alahan kepada haiwan, adalah penting untuk anda menjaga persekitaran rumah sebersih yang mungkin, oleh kerana itu ramai orang yang membela haiwan peliharaan beralih kepada penulen udara.

Menggunakan penapis HEPA


Penapis Udara HEPA, atau High Efficiency Particulate Air filter direka khas untuk memerangkap semua zarah di udara yang bersaiz 0.3 mikrometer dan mampu untuk memerangkap pet dander dan bahan penyebab bau.
Setiap model penapis udara Coway menggunakan filter ini, dan ia adalah pilihan yang terbaik untuk pencinta haiwan. Ia juga boleh membantu mengurangkan gejala/simptom untuk sesiapa sahaja di rumah anda yang mempunyai alahan terhadap haiwan.


Memilih ‘Effective Coverage Area‘ yang sesuai


Setiap penapis udara Coway mempunyai Effective Coverage Area tersendiri didalam kiraan kaki persegi. Jika haiwan peliharaan anda suka berkeliaran di sekitar ruang tamu yang besar, anda boleh mempertimbangkan untuk guna model Tuba atau Lombok 3. Untuk bilik tidur atau pejabat bersaiz sederhana, anda boleh membeli Lombok 3 ataupun Storm. Dan untuk ruangan yang kecil, anda boleh menggunakan model Breeze.


Penukaran filter tepat pada masanya.


Secara normalnya, bulu haiwan peliharaan anda selalu gugur, jadi filter di dalam penulen udara perlu ditukar secara berkala bagi memastikan tahap keberkesanannya untuk berfungsi.
Dengan adanya Coway Lady(Cody) yang akan datang untuk servis mesin penulen udara setiap 2 bulan secara konsisten, anda tidak perlu risau lagi tentang mesin anda dan udara di dalam rumah akan terjamin kebersihannya.


Menjaga kesihatan isi rumah


Bernafas dengan udara bersih adalah manfaat kepada kesihatan semua orang, termasuklah juga haiwan kesayangan anda. Apabila anda ingin membeli penulen udara, fahami bahawa ia bukanlah sekadar pelaburan di rumah, ia adalah pelaburan demi kesihatan keluarga anda.

Ketahui lebih lanjut fungsi Penulen Udara Coway.

Jika anda mempunyai sebarang persoalan berkaitan Penulen Udara Coway, boleh terus tekan gambar di bawah untuk Whatsapp bersama Yusof.
atau tekan di bawah untuk terus buat belian di eMall Coway
https://emall.coway.com.my/?agentcode=559905

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Sekarang