Servis Disinfeksi Percuma Untuk Rumah Atau Pejabat Anda

“Tuan rumah perlu mengikut prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan KKM,” katanya pada sidang media perkembangan terkini Covid-19 sini sini hari ini.

Menurutnya, proses nyah cemar hanya akan dilaksanakan oleh pihak berkuasa tempatan (PBT) di tempat awam.

“Di rumah, tuan rumah perlu lakukannya sendiri,” katanya.
Artikel Penuh : https://www.sinarharian.com.my/article/79069/KHAS/Covid-19/Covid-19-Disinfeksi-rumah-sendiri-ikut-panduan-KKM

PENTINGKAH DISINFEKSI INI?

Benar tuan puan, di kala pandemik wabak Covid 19 yang menakutkan sekarang ini, disinfeksi ini adalah penting kerana ia mampu mencegah bakteria, kuman & virus berjangkit dalam kalangan ahli keluarga di rumah atau rakan sekerja di dalam pejabat.

Tanpa kita sedar, setiap kali kita keluar untuk membeli barang keperluan di luar atau ke pejabat atas urusan kerja, kita terdedah dengan penyakit berjangkit ini dan berisiko untuk menjadi penyebar untuk ahli keluarga & rakan pejabat.

Justeru, disinfeksi ini penting bagi mengurangkan & merendahkan risiko penularan Covid-19 ini.

Di atas sikap prihatin Coway Malaysia Sdn Bhd terhadap rakyat Malaysia, mereka melancarkan satu program CSR(Corporate Social Responsibility) menerusi Kempen Rasa Sayang memberikan servis disinfeksi ini secara Percuma sahaja untuk semua rakyat Malaysia tidak kira anda pengguna Coway ataupun tidak.

Caranya mudah sahaja, anda perlu mengisi borang dengan klik gambar di bawah ini:

Atau terus whatsapp kami nama & alamat anda menerusi link di bawah

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Sekarang