Tempah Barangan di e-Mall Coway

Sudah lebih setahun penduduk di dunia dilanda pandemik yang menakutkan iaitu Covid-19. Kita disarankan untuk duduk di rumah malah bekerja dari rumah lantas masa di luar sangat kurang apatah lagi untuk berjumpa dengan orang lain lagi-lagi dalam urusan bekerja atau perniagaan. Kita juga sudah terbiasa dengan norma baharu dimana majoriti sudah banyak membeli barangan secara dalam talian.

Atas keprihatinan dan sokongan terhadap saranan Kementerian Kesihatan Malaysia(KKM), pihak Coway Malaysia Sdn Bhd telah melancarkan satu platform online bagi memudahkan bakal pengguna dan pengguna sedia ada untuk membeli belah barangan Coway tanpa berjumpa dengan ejen secara fizikal.

Anda boleh pilih dan lihat semua produk secara terperinci dan boleh membuat belian atas talian di hujung jari anda. Tidak perlu risau lagi takut-takut tertipu dengan ejen yang banyak memberi janji manis tinggi melangit menjanjikan bulan dan bintang kepada anda.

Coway e-Mall

Boleh layari eMall Coway sekarang dengan hanya tekan di sini. Jika tuan/puan mempunyai sebarang pertanyaan berkaitan eMall Coway ataupun berkaitan produk Coway dan ingin berurusan dengan Yusof boleh tekan gambar di bawah

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Sekarang